Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] jaki bot najlepszy

ovnedd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bezpłatne które znam to TibiaAuto i Blackd

Na forum jest crack do płatnego bota (iBot)

a ja nie polecam tego bota z tej strony wgrałem pograłem trochę i wszystkie itemy wyparowały a używałem tylko tego bota

teraz mam red bot pro i nic nie zginęło o nota bene

Opublikowano

a ja nie polecam tego bota z tej strony wgrałem pograłem trochę i wszystkie itemy wyparowały a używałem tylko tego bota

teraz mam red bot pro i nic nie zginęło o nota bene

Znam bardzo dużo osób które mają tego cracka i niedostali ani jednego hacka na konta. Pewnie ściągnąłeś jakiś syf z neta i dlatego miałeś hacka..

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

Znam bardzo dużo osób które mają tego cracka i niedostali ani jednego hacka na konta. Pewnie ściągnąłeś jakiś syf z neta i dlatego miałeś hacka..

Uważam iż się mylisz ponieważ pliki ,które zostały udostępnione są wytworem jakiegoś typka i nikt nie wie kto to.

Ja wolałem nie ryzykować i kupić sobie bota, w końcu 12zł sms to nie jest duża kwota.

witam,

mam pytanie do was jaki wedlug was jest najlepszy bezplatny bot pod obecna tibie 9.71 ?

Już bardziej polecam Blackd ,ponieważ TibiaAuto to ścierwo i jest normalnie wykrywalne. Brak chyba jakichkolwiek zabezpieczeń.

Opublikowano

Dla mnie ciągle najlepsza TA

Nie obrazajac niczyich gustów ani upodoban TA to najgorsze co mzoan urzywac grajac nielegalnei w tibie.

Juz lepszy jest BBot.

A co do tego jaki jets naj to wiadomka ze Ibot.

Opublikowano

Ja mam jeszcze pytanie ,który bot jest najbardziej podobny do Elfbota?

W elfbocie jestem obeznany i w ogóle ,a ten "Bbot" to jeszcze gorszy niż kiedyś.

Najlepiej podajcie mi jeszcze ceny tych botów, dzięki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...